Tafels en stoelen in programma Time van Snaidero.

 
     
 

Snaidero heeft een uitgebreid assortiment tafels en stoelen. Sommige ervan horen ook echt bij een specifiek model. Op deze pagina vindt u de tafels en stoelen terug die horen bij de Time. Uiteraard zijn deze tafels en stoelen ook los leverbaar.

 
     
 
Snaidero tafel Time in Teak hout.
 
 
Hierboven ziet u de Time tafel in Teak hout. Ook de stoelen zijn in Teak (code XSEA47>MSMXTK). Deze tafel is verkrijgbaar in de afmetingen 90x140cm (uitklapbaar naar 90x220cm code XTA142>MT30TK) en 90x160cm (uitklapbaar naar 90x240cm code XTA162>MT30TK). De geheel houten tafel is trouwens alleen in de kleuren Teak en Noten leverbaar.
 
   
  Snaidero tafel Time uitgeklapt in Eiken met laminaat.  
 
De uitgeklapte tafel die u hierboven ziet is gemaakt met een Eiken onderstel en zijkant (code MT3R8F). Het oppervlak is gemaakt in linnenbeige laminaat. Eventueel is de tafel ook verkrijgbaar met een donker eiken onderstel en zijkant (code MT3D0G). Het oppervlak aan de bovenzijde is dan juist in ijswit. Tenslotte is er nog een versie in licht kersen (code MT3L8F). Ook voor de licht kersen variant is het laminaat in linnenbeige. De afmetingen zijn ook bij deze tafels in 90x140cm (uitklapbaar naar 90x220cm en code XTA142) en 90x160cm (uitklapbaar naar 90x240cm en code XTA162).
 
     
  De Snaidero tafel in Noten behorend bij keuken programma Time.  
  Bij de nieuwe kleur Time in Noten zijn ook de tafels en stoelen leverbaar.  
     
  De Snaidero tafel Time in Teak combineert ook goed bij keukens in een andere kleur.  
  De Teak tafel combineert ook goed bij Time opstellingen in een andere kleur.  
     
  Relevante links:  
     
  Folder met Italiaanse design keukens van Snaidero.  
  10 jaar garantie op Snaidero keukenmeubelen.  
     
     
 
Bekijk hier de actuele modellen met Italiaanse design keukens bij de Snaidero Concept Store.
 
     
     
 
Neem contact op met uw Snaidero dealer.
Diverse aanbiedingen van Snaidero!
 
     
     
  Bekijk hier het assortiment met apparatuur voor uw nieuwe Snaidero Italiaanse design keuken. Wij zijn gespecialiseerd in Neff inbouw apparatuur.