Uniek Snaidero 10 jaar garantie plan QSS.

   
       
 
Sinds enkele jaren heeft Snaidero een QSS garantiesysteem voor de door haar geleverde keukenmeubelen. Voor deze garantie dient de klant een formulier in te vullen (u kunt dit downloaden van het pdf bestand hiernaast). Het formulier dient echter wel afgestempeld te zijn door ons als Snaidero dealer. Ook moet het Snaidero ordernummer zijn ingevuld. Normaal gesproken sturen we bij de laatste termijn faktuur van de keuken een afgestempeld 10 jaar garantie formulier mee. In ruil voor de verlengde garantie naar 10 jaar wilt Snaidero graag meer weten over haar klanten om hierop eventuele marketing uitingen op aan te passen. Vandaar dat bij het formulier best wat vragen zijn toegevoegd.
 
 
     
 
Snaidero kan deze garantie trouwens makkelijk geven omdat het materiaal zo goed is dat er bijna geen reclamaties meer binnen komen. De 10 jaar fabrieksgarantie van Snaidero omhelst zoals voor zich spreekt de geleverde materialen door Snaidero. De eventuele benodigde montage wordt niet door Snaidero vergoed. De keuken apparaten vallen natuurlijk niet onder de Snaidero garantie. We combineren de Snaidero keukens echter over het algemeen met Neff apparaten. Als er meer als 4 Neff apparaten bij uw keuken worden aangeschaft kunnen we u immers een Neff Flexcard aanbieden met 5 jaar garantie op de Neff apparatuur. Bij leverancier Míele kunt u trouwens tegen betaling garantie kopen tot maximaal 10 jaar (deze adviseren we aan te schaffen bij met name stoomovens en koffiemachines).
 
 
 
  Snaidero Italiaanse design keuken type Kube, greeploos design van Giovanni Offredi.  
 
 
     
  Handige telefoonnummers:
 
     
  Snaidero Concept Store / Neff Select Dealer: 0118-604736  
  Neff servicedienst: 020-4303440  
     
     
 
Bekijk hier de actuele collectie met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
 
     
     
 
Neem contact op met uw Snaidero dealer. De specialist in Italiaanse design keukens.
Diverse aanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store!
 
     
     
  Meer informatie over de Neff apparaten die we toepassen in onze Italiaanse design keukens van Snaidero vindt u op onze Neff Select Dealer site. We zijn gespecialiseerd in de betere toestellen van het merk Neff.