Ken Scott, de ontwerper van de stoffen voor de Snaidero Orange lijn.
 

Kenneth Scott (de "tuinman van de mode") uit Milaan is een ware kunstenaar die gebruik maakt van vrolijke bloemenprints. Oorspronkelijk komt Ken uit Indiana in de Verenigde Staten. Zijn eerste expositie heeft hij ook in Amerika gedaan, met behulp van Peggy Guggenheim.

Allerlei bekende mensen (zoals Jacky Kennedy, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot en Amanda Lear) droegen kleding van Ken Scott. Dit was natuurlijk goed voor de naamsbekendheid en de cultstatus die Ken Scott nu heeft.

Logo van de Snaidero Orange keuken lijn. Deze Italiaanse design keukens vindt u bij de Snaidero concept store.
   
 
Model met kleding van Ken Scott
Jaren 60 en 70 weer helemaal terug van weggeweest

In de mode komen de jaren 60 en 70 weer helemaal tot leven, voor allerlei Italiaanse mode, meubilair en verlichting wordt daarom gewerkt met het design van Ken Scott.

Zo is het ook in de keukens. Snaidero is daarom langs gegaan bij Ken Scott. Ken verzorgt nu de bekleding behorend bij de meubelen voor het nieuwe model Orange.

Snaidero Orange

De Snaidero Orange keuken lijn is gepresenteerd in maart 2009 te Majano (in Italië) aan het internationale publiek. Een fotopresentatie hiervan vindt u op deze pagina.

Foto`s Orange: PDF bestand met de officiele foto`s van de Snaidero keuken Orange!

 
   
  Relevante links:
   
  Ken Scott heeft uiteraard ook een eigen website: www.kenscott.it
  Folder met Italiaanse design keukens van Snaidero.
   
   
  Bekijk de collectie met Italiaanse design keukens op de modellenpagina van de Snaidero concept Store.
   
 
Neem contact op met uw Snaidero dealer. Diverse aanbiedingen van Snaidero!
   
   
  Ook uw nieuwe inbouwapparatuur vindt u op onze website. Wij zijn gespecialiseerd in de betere inbouw apparatuur van Míele, Neff en Liebherr.